Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ενημερωση απο την εκδηλωση και επομενη συνελευση(φωτο).

Σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λαμπηδόνα η συζήτηση για το κοινωνικό κέντρο βύρωνα που διοργάνωσε το Κοινωνικό/Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα. Η συμμετοχή των Βυρωνιωτών ήταν καλή (συμμετείχαν περίπου 80 κάτοικοι). Η συζήτηση κράτησε περίπου 2 ώρες και χαρακτηρίστηκε τόσο από τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των δύο ομιλητών (Νίκος Τσάμης γιατρός του Κέντρου Υγείας και Κώστας Κατσούλας γιατρός του ΙΚΑ), όσο και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η σημερινή πετυχημένη δημόσια συζήτηση έρχεται να προστεθεί πλαϊ στις υπόλοιπες πολύμορφες δημόσιες εκδηλώσεις του Κοινωνικού/Πολιτιστικού Κέντρου, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα (φεστιβάλ, παιδαγωγικές δραστηριότητες, προβολές, γλέντια κλπ). Δείχνει δε, την ανάγκη που έχει η γειτονιά μας για έναν χώρο εντός του οικιστικού ιστού της πόλης μας, ικανό να στεγάσει τις πολλαπλές δραστηριότητες και ανάγκες των κατοίκων!

Συνεχίζουμε, με πρώτο σταθμό την Γενική Συνέλευση του Κοινωνικού Κέντρου στην οποία καλούμε τους Βυρωνιώτες και τις Βυρωνιώτισσες να συμμετάσχουν και η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη Λαμπηδόνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου