Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσεις συνέλευσης 24/9

- Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που καλούν φορείς, σωματεία και συλλογικότητες του Βύρωνα για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Σημείο συγκέντρωσης ο Αγιος Λάζαρος.

- Η συνέλευση επανασυγκρότησης των ομάδων ενισχυτικής διδασκαλίας και ξένων γλωσσών ορίστηκε για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 6 μμ στη Λαμπηδόνα. Στη συνέλευση καλούμε τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συμμετάσχουν στη διδασκαλία μαθημάτων ενισχυτικής (Γυμνάσιο και Λύκειο) και ξένων γλωσσών, τους μαθητές και τους γονείς.

- Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση και φέτος των περσινών επιτυχημένων διαλέξεων/μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου. Η θεματική θα αφορά την φιλοσοφία των πολιτικών και κοινωνικών επιστημών. Συντονιστής θα είναι ο Κώστας Στεργιόπουλος. Οι διαλέξεις/μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 8 μμ στη Λαμπηδόνα. Για την έναρξη των μαθημάτων/διαλέξεων θα γίνει έγκαιρη γνωστοποίηση.

- Επίσης θα λειτουργήσει και φέτος μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία της και η ομάδα δημιουργικής γραφής. Επίσης θα υπάρξει έγκαιρη γνωστοποίηση για το πότε θα ξεκινήσει την λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου