Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σας ευχαριστούμε πολύ! Ενάς σύντομος απολογισμός του 3ου Φεστιβάλ Λαμπηδόνας



3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
24-25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα στη Λαμπηδόνα.

Κινητήρια δύναμη, στους καιρούς των "μονόδρομων", της σύγχυσης, της περισυλλογής και της παραίτησης, η ανάγκη μας να αντισταθούμε ανιχνεύοντας μονοπάτια αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης, διεκδίκησης και δημιουργίας.

Η υλοποίηση του 3ου Φεστιβάλ της Λαμπηδόνας στηρίχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη θερμή ανταπόκρισή σας στα καλέσματά μας, αφού θεμελιακή απόφαση του ΚΠΚΒ είναι να λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητο (οικονομικά, οργανωτικά και πολιτικά), από το κεντρικό κράτος, από το τοπικό κράτος/Δήμο και από τους ιδιώτες. Μόνος μας "χορηγός" είναι όλος ο κόσμος που συμμετείχε και στήριξε παντοιοτρόπως το φεστιβάλ. 

Αισθανόμαστε, λοιπόν, την ανάγκη να ευχαριστήσουμε: 

Ø όσες/ους ατομικά ή ως συλλογικότητες συμμετείχαν στις δράσεις του φεστιβάλ (ομιλητές, καλλιτέχνες, μέλη των ομάδων του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα),

Ø όσες συλλογικότητες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για παρουσία τους στον χώρο,

Ø όσους/ες βοήθησαν στην επικοινωνία, στη διευθέτηση/στήσιμο του χώρου, στον ήχο, στα φώτα ή ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στο μπαρ, μαγείρεψαν, έκαναν τη λάντζα ή σέρβιραν στην κουζίνα μας, ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του χώρου ή τον περιφρούρησαν.

Θα ξαναβρεθούμε…

Μερικά στιγμιότυπα από το Φεστιβάλ

   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου