Slider

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Supp Art for Life: Φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης, Σάββατο 11 Φλεβάρη, 8 μ.μ.

Supp Art For Life:
Φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης
για την αγορά τεχνητών μελών

Δύο παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας! Δύο παιδιά τα οποία μετά από πολλές χειρουργικές προσπάθειες δεν τα καταφέρανε και δυστυχώς η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός των ποδιών τους.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ" και η ομάδα "ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΖΩΗ" (Ανατόλεια, Catacombs).


Line up:
RAZASTARR
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (MC YINKA + ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ)
ΤΑΦ.ΛΑΘΟΣ (ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ07)
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ (ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ07)
Ψ
JKone + DJ WHEEL M (PHASE3)
CORONAS (ZEDA + ORKEZ + RASKA)
ΑΨΙΝΘΟΣ
ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ
ΑΝΑΤΟΛΕΙΑ
MENTIRA WITCH PROJECT
CEREBRO
ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ
ZORO&BUZZ
EVERHI
STIKO
MISTAH RUDE
LOGIO
CATACOMBS
SAME
TWINSANITY
INCOGNITO + GOLLERO
WOLVES
ΞΥΛΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 20.00
Λαμπηδόνα
Άλσος Αγίας Τριάδας., Βύρωνας
Είσοδος ελεύθερη, προαιρετική οικονομική ενίσχυση


Στις 5 Ιουνίου του 2015 μετά από τροχαίο ατύχημα,ο Βασίλης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για 3 μήνες με συντριπτικό κάταγμα και εγκαύματα Γ΄ βαθμού στη δεξιά κνήμη. Ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό κατά τον οποίο εμφάνισε νοσοκομειακή λοίμωξη και υπέστη γάγγραινα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 15 εκατοστών της κνήμης. Τοποθετήθηκε εξωτερική οστεοσύνθεση (μέθοδος Ilizarov) κατά την οποία προχώρησε σε επιμήκυνση της υπάρχουσας κνήμης, ώστε να επιτευχθεί αποκατάσταση μέρος του μήκους του οστού. 1,5 χρόνο αργότερα και ύστερα απο τρία χειρουργεία, η μέθοδος απέτυχε, με αποτέλεσμα στις 24 Νοεμβρίου του 2016 να προβεί σε αναγκαστικό ακρωτηριασμό του δεξιού κάτω άκρου, σε ύψος κάτω από το γόνατο.
Ο Στέλιος στις 4 Αυγούστου του 2016 έπειτα από τροχαίο ατύχημα υπέστη πολυτραυματικό ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου στο ύψος του μηρού. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, παλεύοντας όλο αυτό το διάστημα με νοσοκομειακές λοιμώξεις, οι οποίες καθυστερούσαν την αποκατάσταση του κολοβώματος (το τμήμα μέλους ή οργάνου που απομένει ύστερα από ακρωτηριασμό), ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί το τεχνητό μέλος.
Ώς εκ τούτου, τα παιδιά αδυνατούν να εργασθούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το κόστος της αγοράς των τεχνητών μελών. Τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν μόνο ενα μικρό μέρος του ποσού, ενώ το κράτος δεν παρέχει αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα. Αυτή τη στιγμή αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης, καλούμε τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος και να συμβάλλει οικονομικά ώστε να καλυφθεί έστω κάποιο μέρος του ποσού για την αγορά των μελών.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ για τη συγκέντρωση των χρημάτων θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης. Επίσης, τα κέρδη από το μπαρ θα διατεθούν αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό.
Τέλος, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν περαιτέρω μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον αριθμό λογαριασμού: iban:GR9101106820000068260250565
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΕ) Δικαιούχος λογαριασμού: ΓΏΓΟΛΟΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ
Αιτιολογία κατάθεσης: (11/02/17+ονοματεπώνυμο καταθέτη).

Κοινοποιήστε και βοηθήστε μας να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Τα ονόματα των παιδιών είναι Γώγολος Βασίλειος, ετών 29 και  Γιατράς Στέλιος ετών 36. Άμεση Κινητοποίηση & Ευαισθητοποίηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου