Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ρεπορτάζ από το 6ο Φεστιβάλ!


Το 6ο Φεστιβάλ Λαμπηδόνας, είναι πια ένα ακόμα επεισόδιο στην 8χρονη ύπαρξη και δράση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα! "Όμως εγώ δεν παραδέχθηκα την ήττα". Δεν αποδέχθηκα τα ξεπουλήματα, τα όχι που έγιναν ναι, την μοιρολατρία, το "δεν γίνεται τίποτα". Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιήσαμε το 6ο Φεστιβάλ Λαμπηδόνας. Ένα φεστιβάλ που φιλοδοξούμε να γίνει το φεστιβάλ των γειτονιών του Βύρωνα.

Τρεις μέρες με μουσικές, συζητήσεις, θέατρο, παρουσιάσεις των έργων των ομάδων του ΚΠΚΒ. Τρεις μέρες με το πάρκο της Λαμπηδόνας να γεμίζει με κόσμο όλων των ηλικιών! Τρεις μέρες που απέδειξαν και αυτές, πως ο ατομισμός, η εμπορευματοποίηση, η υποταγή στο θέαμα και την ανάθεση, όλα αυτά που μας κρατούν εξαθλιωμένους και στάσιμους ως άτομα και κοινωνία, μπορούν να ηττηθούν, από την οργάνωση, την αυτοοργάνωση και το όραμα μιας άλλης, ελεύθερης καθημερινότητας και κοινωνίας!


Αναρτούμε τους συνδέσμους όπου μπορεί ο καθένας και η καθεμιά, να απολαύσει στιγμιότυπα από τα δρώμενα του Φεστιβάλ. Σας ευχαριστούμε όλους και όλες που στηρίξατε αυτή την όμορφη προσπάθεια!


https://www.facebook.com/byronlabidona/

https://www.youtube.com/channel/UCTA4bY9ukO-068gJ1G0Bohg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου