Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Κυριακή 19 Ιουνίου - νέα πεζοπορία στον Υμηττό

Αυτήν την Κυριακή 19 Ιούνη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα θα πορευτεί σε μια διαδρομή μέτριας έκτασης γύρω από τη μονή Κουταλά, με αφετηρία και τέρμα την είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο Κουταλά. Αυτή η πεζοπορία θα είναι και η τελευταία που θα πραγματοποιήσει η ομάδα στον Υμηττό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν θα είναι όμως και η τελευταία της δράση για αυτό το διάστημα. Και αυτή η διαδρομή δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ. θα είναι σίγουρα βοηθητικά για τον/την περιπατητή/τρια.
 
Λόγω όμως των υψηλών θερμοκρασιών που συνηθίζονται το καλοκαίρι, συνιστούμε να φέρετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ μαζί σας καπέλο, γυαλιά ηλίου και νερό (και αν θέλετε ένα σνακ). Για τον ίδιο λόγο, των υψηλών θερμοκρασιών που είναι πολύ πιθανές, η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ.
 
Αφετηρία/τερματισμός: είσοδος στο Αθλητικό Κέντρο Κουταλά, απέναντι από το στρατόπεδο Σακέτα και τη στάση Αεροπορία του λεωφορείου 204. Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης: 19 Ιούνη, στις 8:30 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ. Διάρκεια διαδρομής: περίπου 2 ώρες, με στάσεις ενδιάμεσα. Απαραίτητα εφόδια: παπούτσια με τρακτερωτή σόλα, μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ., καπέλο, γυαλιά ηλίου, νερό. Προαιρετικά: σνακ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977784988. Σας περιμένουμε με χαρά όλους/όλες!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/groups/654128342499927/permalink/726475385265222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου