Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Κυριακή 28 Γενάρη - Πεζοπορία με ξενάγηση, στο Ανοιχτό Μουσείο Λατομικής Τέχνης "Αλούλα" στην Πεντέλη

[Προσοχή: Η πεζοπορία στο Ανοιχτό Μουσείο Λατομικής Τέχνης "Αλούλα" στην Πεντέλη που αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 28 Γενάρη με όμοια χαρακτηριστικά. Αυτή η νέα ανάρτηση μοιάζει πολύ με την αμέσως προηγούμενη, γιατί τα στοιχεία της πεζοπορίας είναι όμοια.]

Αυτήν την Κυριακή 28 Γενάρη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία μαζί με ξενάγηση στο Ανοιχτό Μουσείο Λατομικής Τέχνης "Αλούλα" στην Πεντέλη. Η πεζοπορία θα είναι μικρής ως μέτριας δυσκολίας, διάρκειας 2,5 ωρών περίπου. Περισσότερες πληροφορίες για το Ανοιχτό Μουσείο μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο (https://www.kathimerini.gr/society/561219604/anavasi-sto-ypaithrio-moyseio-marmaroy), ενώ η τοποθεσία του στην Πεντέλη είναι αυτή (https://maps.app.goo.gl/7MBjKCM9hH9P1nw97).

Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν δύο ραντεβού, ένα στις 8:30 πμ. στην πλατεία Δεληολάνη/Μαρτάκη στα σύνορα Βύρωνα με Παγκράτι και ένα ακόμη στις 9:15 πμ, στον Τροχονόμο Κηφισιάς (https://maps.app.goo.gl/a7Dcv8RdXvCszYjT9) για όσους/ες τους/τις βολεύει καλύτερα, ώστε να μεταβούμε με δικά μας μέσα στην Πεντέλη. Για να μεταβούμε ομαδικό όσοι/ες το δυνατόν περισσότεροι/ες, ακόμα και αυτοί/ες που δεν διαθέτουν ατομικό μέσο μεταφοράς, όσοι/ες μπορούν να διαθέσουν το αυτοκίνητό τους, για τον καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτηση των υπολοίπων ας επικοινωνήσουν με τον αριθμό 6977 784 988 (Τάσος). Σε περίπτωση κακοκαιρίας η πεζοπορία θα αναβληθεί, αφού υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση.Τόποι συνάντησης: Πλατεία Δεληολάνη/Μαρτάκη στον Βύρωνα ή Τροχονόμος Κηφισιάς.

Ώρα αναχώρησης: 8:30 πμ. από Βύρωνα, 9:15 πμ. από Κηφισιά (η ώρα θα τηρηθεί αυστηρά). Διάρκεια πεζοπορίας: 2,5 ώρες συνολικά. Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας, οπότε παπούτσια πεζοπορίας, μπατόν, νερό & σνακ της επιλογής σας είναι απαραίτητα. Επειδή οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι σχεδόν βέβαιες αυτήν την εποχή στην Πεντέλη, ζεστά ρούχα που δεν θα εμποδίζουν όμως και την κίνηση είναι επίσης απαραίτητα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 784 988 (Τάσος). Σας περιμένουμε όλους/ες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου