Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Κυριακή 4 Φλεβάρη: Πεζοπορία μαζί με ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελευσίνας

"Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα
κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο...
Εκεί που σμίγανε τα χέρια τους οι μύστες
ευλαβικά πριν μπουν στο θυσιαστήριο"

Αυτήν την Κυριακή 4 Φλεβάρη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία μαζί με ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελευσίνας. Η πεζοπορία θα είναι μικρής δυσκολίας. Περισσότερες πληροφορίες για τον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Ελευσίνας μπορείτε να διαβάσετε σε αυτά τα άρθρα (https://www.efada.gr/Αρχαιολογικοί-Χώροι-Μνημεία/Ελευσίνα/Αρχαιολογικός-Χώρος-Ελευσίνας, https://el.wikipedia.org/wiki/Αρχαιολογικό_Μουσείο_Ελευσίνας).

Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν δύο ραντεβού, ένα στις 10:00 πμ. στην πλατεία Δεληολάνη/Μαρτάκη στα σύνορα Βύρωνα με Παγκράτι (https://maps.app.goo.gl/vb49dJkJka8er8by8), και ένα ακόμη στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στην Ελευσίνα στις 10:45 πμ., για όσους/ες τους/τις βολεύει καλύτερα εκεί. Η είσοδος είναι δωρεάν λόγω της πρώτης Κυριακής του μήνα.

Για να μεταβούμε ομαδικά όσοι/ες το δυνατόν περισσότεροι/ες, ακόμα και αυτοί/ές που δεν διαθέτουν ατομικό μέσο μεταφοράς, όσοι/ες μπορούν να διαθέσουν το αυτοκίνητό τους, για τον καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτηση των υπολοίπων ας επικοινωνήσουν με τον αριθμό 6977784988 (Τάσος). Τόπος συνάντησης: Πλατεία Δεληολάνη/Μαρτάκη στον Βύρωνα ή είσοδος του αρχαιολογικού χώρου στην Ελευσίνα. Ώρα αναχώρησης: 10:00 πμ. από Βύρωνα (η ώρα θα τηρηθεί αυστηρά).

Η διαδρομή είναι μικρής δυσκολίας, αλλά παπούτσια πεζοπορίας, μπατόν, νερό & σνακ της επιλογής σας θα είναι χρήσιμα. Επειδή επικρατούν γενικά χαμηλές θερμοκρασίες στην Αττική αυτήν την περίοδο, ζεστά ρούχα που δεν θα εμποδίζουν όμως και την κίνηση θα είναι απαραίτητα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-784.988 (Τάσος). Σας περιμένουμε όλους/ες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου