Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κάλεσμα στους ανέργους







ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Η ομάδα ανέργων του κοινωνικού πολιτιστικού κέντρου Βύρωνα καλεί όλους και όλες τους ανέργους και άνεργες της γειτονιάς μας και των γύρω περιοχών στην εκδήλωση την 7η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στο άλσος Αγίας Τριάδας στη Λαμπηδόνα προκειμένου όλοι μαζί να συνευρεθούμε, να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε, να διαμορφώσουμε δικές μας καινούργιες μορφές συλλογικότητας, δράσης και αλληλεγγύης.

Στις συναντήσεις που προηγήθηκαν με σκοπό την διοργάνωση της εκδήλωσης,εξετάστηκε η δυνατότητα συγκρότησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Νόμος 4019). Ταυτόχρονα εκφράστηκε η αποφασιστικότητα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές,στα πρώτα τους βήματα,παρέχοντας ενημέρωση,τεχνική υποστήριξη και νομική βοήθεια,σε διασύνδεση και με άλλες συλλογικότητες του δήμου μας που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ελάτε να σπάσουμε τα δεσμά της ανεργίας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, της μιζέριας και της ατολμίας και μέσα από την επικοινωνία την δράση και την αλληλεγγύη να δημιουργήσουμε την κοινωνία που μας αξίζει.


Ελάτε να δώσουμε το παράδειγμα,
Ελάτε να συγκροτήσουμε το υπόδειγμα!


Εκδήλωση για την ανεργία

             Θα μιλήσουν :Πέτρος Λινάρδος-Ρυλμόν – Oικονομολόγος
                                Σίσσυ Πετράκου –  Δίκτυο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων
                                                              Κώστας Λεγάκης - Eκδόσεις των συναδέλφων



Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Λαμπηδόνα Άλσος Αγ.Τριαδας
Ώρα 19:00

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου