Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για το Πολυτεχνείο

ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Όπως τότε που η δικτατορία των συνταγματαρχών κατάργησε τα πολιτικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, έτσι και σήμερα, με διαφορετικό τρόπο, η ολιγαρχία του πλούτου και οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες των μνημονίων και της νεοφιλελεύθερης αντιλαϊκής/αντεργατικής παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν να καταργούν εργασιακά, κοινωνικά, ασφαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα και τις κατακτημένες με αίμα ελευθερίες του λαού μας.

Η παρακαταθήκη των αγωνιζόμενων φοιτητών και φοιτητριών του Πολυτεχνείου μας δείχνει τον δρόμο του αγώνα που και σήμερα ο λαός και η νεολαία πρέπει να βαδίσει προκειμένου να αποτινάξει τις αλυσίδες του. Πρέπει να ξεκινήσουμε την πάλη πάλι  από την αρχή, καθώς η χούντα των ολιγαρχών του πλούτου ακόμα και σήμερα ταλανίζει τον λαό μας και βασανίζει τους έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους.

Εμπρός λοιπόν  για τις γενιάς μας τα πολυτεχνεία, εμπρός όλοι μαζί να πλαισιώσουμε την πορεία και να βροντοφωνάξουμε απέναντι στους ισχυρούς -Έλληνες και ξένους- που καταπιέζουν πολύμορφα τον λαό μας ότι «απάντηση θα πάρουν με ενότητα κι αγώνα για να 'βρουν ανάπαυση οι πρώτοι νεκροί», για να πάρουμε επιτέλους τις ζωές μας στα χέρια μας!

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην πορεία του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοέμβρη και για τον λόγο αυτό δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την μέρα οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του χώρου, εκτός από την συνέλευση στις 8 μ.μ.

Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βυρωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου