Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 18 Άνω: Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα “Κοινωνικός Ρατσισμός – Στιγματισμός”


ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 18 ΑΝΩ

***
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ 18 ΑΝΩ

15-10-2018

Εκδήλωση – Συζήτηση
με θέμα “Κοινωνικός Ρατσισμός – Στιγματισμός”
 
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 η Ομάδα Συλλογικών Δράσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το 18 Άνω, το Σωματείο Υποστήριξης για το Κοινωνικό και Επιστημονικό Έργο του 18 Άνω μαζί με την Ομάδα Αλληλεγγύης R.O.A.D.S και το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), σας καλούν στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα : “Κοινωνικός Ρατσισμός – Στιγματισμός”.

Στον χώρο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα (Λαμπηδόνα) στο Άλσος Αγίας Τριάδας, Βύρωνα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εισηγήσεις μελών της ομάδας των Συλλογικών Δράσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το 18 Άνω και θα συνεχίσουμε με Συλλογική Κουζίνα και ζωντανή μουσική.

Η ομάδα δράσεων για το 18 Άνω συναντιέται σε εβδομαδιαία βάση. Μέλη της συμμετέχουν και παρίστανται σε συνελεύσεις συλλογικοτήτων με στόχο τη συνδιοργάνωση της κάθε δράσης.

Στόχος μας είναι μέσω των συλλογικών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης για το 18 Άνω να δημιουργούμε σχέσεις που βασίζονται στην αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, την ισοτιμία, την επικοινωνία και να αντισταθούμε στον κοινωνικό κανιβαλισμό και την αποξένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου