Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. - αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο Αθηνών (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως)

 

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 

 Εφτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επτά χρόνια από τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους Αιγύπτιους ψαράδες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, περιμένουμε στις 7/10 την ετυμηγορία του δικαστηρίου να αποδώσει δικαιοσύνη. 

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά ακριβώς σαν αυτό που είναι: εγκληματική φασιστική οργάνωση. Άλλωστε η ίδια ποτέ δεν έκρυψε - αντίθετα καυχώταν ότι στις επιθέσεις της, λειτουργούσαν σαν οργανωμένα τάγματα εφόδου με στρατιωτική δομή. Με εκπαίδευση και ιεραρχία. Με ιδέες, σύμβολα και άρθρα που εξυμνούσαν τον Χίτλερ τους ναζί και τον φασισμό μαζί και τα εγκλήματα που διέπραξαν στο όνομα της άριας φυλής, μαζί και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πέσουν στα μαλακά όπως έχει προτείνει η εισαγγελέας. Την αθώωση δηλαδή όλων των κατηγορουμένων πλην του Ρουπακιά αφού έδρασε δήθεν χωρίς εντολή.

Δεν δεχόμαστε να αποκαλούν «ακροδεξιό κίνημα» τη Χρυσή Αυγή, βουλευτές της ΝΔ μια βδομάδα πριν την ετυμηγορία κλείνοντας πονηρά το μάτι. Ακροδεξιά είναι η κυβέρνηση που όχι μόνο από τα πιο επίσημα χείλη των κυβερνώντων χύνεται το δηλητήριο του φασισμού αλλά και το αποδεικνύουν εμπράκτως με την πολιτική τους, της φτώχειας και της εξαθλίωσης για την εργατική τάξη και τον υπόλοιπο λαό Έλληνες/μετανάστες και την αύξηση του πλούτου για τους λίγους κεφαλαιοκράτες. Είναι αυτοί που φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης σήμερα για τους πρόσφυγες.

 Καλούμε όλους και όλες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο Τετάρτη 7/10/20 στις 10 π.μ. έξω από το Εφετείο.

η συνέλευση του ΚΠΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου