Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.....

 Σήμερα 5/10/2020 αποχαιρετήσαμε στην Καισαριανή τον φίλο συνοδοιπόρο και συνταξιδιώτη στις μουσικές διαδρομές της Λαϊκής Ορχήστρας Λαμπηδόνας Παναγιώτη Χρελιά, που έφυγε ύστερα από δίμηνη μάχη στο νοσοκομείο... Ο δεύτερος άνθρωπος που φεύγει από την συντροφιά μας μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Ο Παναγιώτης ήταν άνθρωπος αγνός και ανόθευτος με πολύ αγάπη για την ζωή και τους ανθρώπους. Πάντα ήρεμος καλοσυνάτος και ευγενής, ακόμα και στις έντονες στιγμές μας. Με πάθος και μεράκι για την μουσική και το τραγούδι όπου είχε αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναγιώτης ήταν παρών σε όλες μας τις στιγμές. Δεν έλεγε ποτέ όχι, πάντα μέσα σε όλα με τον ενθουσιασμό και τις αντοχές εφήβου αν και μεγαλύτερος όλων μας! Πάντα με το χαμόγελο και με μια καλή κουβέντα. Το ήθος, το γέλιο, η αγάπη και η όρεξη για την μουσική θα μας λείψουν πολύ.... Γιατί τέτοιους ανθρώπους δεν συναντάς και πολλούς, ιδιαιτέρα στις μέρες μας.Τον αποχαιρετάμε με τους στίχους ενός τραγουδιού της τάβλας που του άρεσε πολύ να το τραγουδάει.

Καλότυχα 'ναι τα βουνά καλόμοιροι 'ναι οι κάμποι
που χάρο δεν εκαρτερούν, γεράματα δεν έχουν.
Μον' καρτερούν την άνοιξη τ' όμορφο καλοκαίρι...


ΑΝΤΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΛΑΜΠΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου