Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Κυριακή 19 Μαρτίου - Πεζοπορία στον Υμηττό (Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου)

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες, αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα θα πραγματοποιήσει μια διαδρομή μέτριας δυσκολίας στον Υμηττό. Η αφετηρία θα είναι στο Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου προς τον Πύργο Ανθούσας και με τελικό προορισμό την κορυφή του Κορακοβουνιού. Η όλη διαδρομή προβλέπεται να διαρκέσει μαζί με τις στάσεις 2+ ώρες ανάβαση και 1+ ώρα κατάβαση επιστροφής, οπότε σύνολο περίπου 4 ώρες διαδρομή.

Η διαδρομή είναι μέτρια απαιτητική, οπότε παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ. θα είναι απαραίτητα για τον/την περιπατητή/τρια. Λόγω των απρόβλεπτων ανοιξιάτικων θερμοκρασιών, συνιστούμε και να έχετε ρουχισμό που θα σας προστατεύει από την πρωινή ψύχρα, αλλά και που να μπορείτε να τον αφαιρέσετε εν μέρει, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει πλησιάζοντας το μεσημέρι, και επίσης γυαλιά ηλίου, αν τυχόν επικρατήσει έντονη ηλιοφάνεια προς το μεσημέρι. Θα ήταν καλό να πάρετε κι ένα λίτρο νερό (και αν θέλετε ένα σνακ). Η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ.

Αφετηρία/τερματισμός: Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου, λίγο πιο πάνω από την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224 και το νεκροταφείο Καισαριανής. Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης: Κυριακή 19 Μαρτίου, 9:00 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ! Διάρκεια διαδρομής: περίπου 4 ώρες, με στάσεις ενδιάμεσα. Απαραίτητα εφόδια: παπούτσια με τρακτερωτή σόλα, μπατόν/γκλίτσα/μαγκούρα/μπαστούνι κτλ., ρουχισμός που μπορεί να αυξομειώνεται ανάλογα με τη θερμοκρασία, ένα λίτρο νερό. Προαιρετικά: σνακ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977784988, 6934077802 Σας περιμένουμε με χαρά όλους/όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου