Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Κυριακή 9 Απρίλη - Πεζοπορία στον Υμηττό, από την μονή Αγ. Γεωργίου

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες μεθαύριο Κυριακή 9 Απρίλη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα θα πραγματοποιήσει μια σχετικά εύκολη κυκλική διαδρομή από τη μονή Αγίου Γεωργίου Κουταλά προς την περιοχή Θέα πάνω από την Καλοπούλα και πάλι πίσω. Η πορεία θα είναι μέσα από χωματόδρομο και δάσος, οπότε μπορεί να θεωρηθεί ήπια και σχετικά εύκολη για όλους/ες.

Παρ΄όλη τη σχετική ευκολία της διαδρομής παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ. θα είναι βοηθητικά για τον περιπατητή/τρία. Επίσης, αν και ο καιρός προβλέπεται ιδανικός για πεζοπορία, καπέλο και γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι χρήσιμα σε κάποιους/ες. Απαραίτητο θα είναι όμως ένα μπουκάλι νερό, και προαιρετικά ένα σνακ. Σας περιμένουμε με χαρά όλους/ες! 

Αφετηρία και Τερματισμός: είσοδος στο αθλητικό κέντρο Κουταλά, απέναντι από το στρατόπεδο Σακέτα (πρόσβαση με ΜΜΜ: τέρμα λεωφορείου 204)

Ώρα συνάντησης: 9:00 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ
Συνολικός χρόνος διαδρομής 4 ώρες
Εφόδια: Απαραίτητο ένα μπουκάλι νερό. Χρήσιμα επίσης παπούτσια με τρακτερωτή σόλα, μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ., καπέλο και γυαλιά ηλίου. Προαιρετικά ένα σνακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου