Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Κυριακή 11 Ιουνίου - Πεζοπορία στον Υμηττό, από το πυροφυλάκιο Καραμολέγκου

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες την Κυριακή 11 Ιούνη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα θα πραγματοποιήσει μια χαμηλής δυσκολίας διαδρομή με αρχική συνάντηση στο Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου (λίγο πάνω από το Νεκροταφείο Καισαριανής και την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224) και μετά με κατεύθυνση τον πύργο Ανθούσας - Μονή Αστερίου - Καλοπούλα, και επιστροφή στο Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου. Η διαδρομή έχει χαμηλή δυσκολία αλλά παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ. θα είναι χρήσιμα για τον περιπατητή/τρία.

Επιπλέον, λόγω των ανεβασμένων θερμοκρασιών που επικρατούν τον Ιούνη, καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα μπουκάλι με ένα λίτρο νερό θα είναι απαραίτητα σε όλους/ες (για την εύκολη μεταφορά τους θα ήταν χρήσιμο και ένα σακίδιο). Προαιρετικά μπορείτε να φέρετε μαζί σας και ένα σνακ. Σας περιμένουμε με χαρά όλους/ες!

Αρχικό σημείο συνάντησης: Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου (λίγο πάνω από το Νεκροταφείο Καισαριανής και την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224)
Ώρα συνάντησης: 8:30 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ
Συνολικός χρόνος διαδρομής 3,5 ώρες
Εφόδια: Απαραίτητα παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ. καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα μπουκάλι με ένα λίτρο νερό (για την εύκολη μεταφορά τους χρήσιμο ένα σακίδιο). Προαιρετικά ένα σνακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου