Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Κυριακή 26 Νοεμβρίου, νέα πεζοπορία στον Υμηττό

Αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε την δεύτερη πεζοπορία μας περπατώντας στο μονοπάτι που χάραξε ο πρωτοπόρος ορειβάτης Γιώργος Μιχαηλίδης, μία διαδρομή μέτριας δυσκολίας με αρκετά σημεία κλίσης και με υπέροχη θέα που θα μας ανταμείψει!

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είχε πει χαρακτηριστικά: “Ο ορειβάτης αγαπά το βουνό με πάθος, και επιδίωξή του είναι ν’ ανέβει στην κορυφή του, αντιμετωπίζοντας και υπερνικώντας τις δυσκολίες της ορθοπλαγιάς. Η ικανοποίησή του θα είναι τόσο μεγαλύτερη, όσο δυσκολότερη ήταν η διαδρομή που πέτυχε. Εκείνες οι στιγμές για τον ορειβάτη, που υπερνικώντας όλες αυτές τις δυσκολίες φτάνει νικητής στην κορυφή, είναι από τις πιο μεγάλες, τις πιο όμορφες της ζωής του. Γιατί η νίκη του είναι διπλή. Δε νίκησε μόνο τις δυσκολίες της ορθοπλαγιάς. Νίκησε, πρώτα απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό”.

Τόπος συνάντησης: Μοναστήρι Καρέα, στο παλιό τέρμα/αφετηρία του 203. 'Ωρα αναχώρησης 9 π.μ., η ώρα θα τηρηθεί αυστηρά. Διάρκεια πεζοπορίας: 3 ώρες συνολικά. Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας επομένως παπούτσια πεζοπορίας, μπατόν, καπέλο & γυαλιά ηλίου, νερό & σνακ της επιλογής σας είναι απαραίτητα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977784988 (Τάσος). Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου