Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Free Λαμπηδόνα

Πραγματοποιήθηκε η 2η συνέλευση της πρωτοβουλίας για την δημιουργία κοινωνικού πολιτιστικού κέντρου στο Βύρωνα και τις γύρω περιοχές.
Σαν μελλοντικός χώρος στέγασης αποφασίσθηκε ο χώρος του αναψυκτηρίου του άλσους Αγίας Τριάδας “Λαμπηδόνα”, που ο δήμος έχει σταματήσει την λειτουργία του .
Σαν αρχικό βήμα διεκδίκησης του χωρου αποφασίσθηκε η συλλογή υπογραφών, με βάση το επισυναπτόμενο κείμενο, και η κατάθεση τους στο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 / 5 .
Διευκρινίζεται οτι , η πρωτοβουλία εχει την πρόθεση να προχωρήσει στην αξιοποίηση του χώρου , ανεξάρτητα απο την απόφαση του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου.
Κατατέθηκαν επίσης πλήθος ιδεών για τις αρχικές δραστηριότητες που μπορει να στεγάζει το κοινωνικό – πολιτιστικό κέντρο και λεπτομέρειες αυτων θα αποφασιστούν σε επόμενη συνέλευση.

Εντός της εβδομάδας εχουν αποφασιστεί “ραντεβού” για εξορμήσεις με στοχο το μάζεμα υπογραφών και την ενημέρωση περισσότερων δημοτών για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε.

Τα ραντεβού είναι τα εξής:
  1. Τρίτη 6.30 στο χώρο της Λαμπηδονα για εξόρμηση μαζεμένος υπογραφών στην γειτονιά , στην πλατεία του Αγ. Λαζαρου και αλλού.
  2. Τετάρτη 6.30 και Πέμπτη 6.30 ομοίως μάζεμα στη Λαμπηδόνα για εξόρμηση.
  3. Τετάρτη 2.00 εξω από τα σχολεια της Αγιας Τριάδας για ενημέρωση γονέων και μαζεμα υπογραφών.
  4. Παρασκευή 12.00 το πρωι ραντεβού εξω απο το Δημαρχείο για μάζεμα υπογραφών στο χώρο της λαικης αγοράς.

Την Κυριακή 29/5 και ώρα 7.30 ανοιχτό συντονιστικό στο Άλσος της Αγίας Τριάδας (Λαμπηδόνα) με σκοπό, να συγκεντρωθούν οι υπογραφές που μαζεύτηκαν και να συντονίσουμε τις δράσεις μας μέχρι την επόμενη συνέλευση.

Χαιρετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου