Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αποφασεις 3ης Συνελευσης Κοινωνικου Πολιτιστικου Κεντρου Βυρωνα

Πραγματοποιήθηκε στη Λαμπηδόνα (Άλσος Αγ. Τριάδας) την Πέμπτη 7 Ιούλη η 3η συνέλευση για τη δημιουργία Κοινωνικου-Πολιτιστικού κέντρου στον Βύρωνα.
Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και πολλοί συμπολίτες μας προσήλθαν για πρώτη φορά, άκουσαν, είπαν τη γνώμη τους και ενδιαφέρθηκαν για το εγχείρημα!

Πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

-Την Κυριακή 10 Ιούλη στις 7 το απόγευμα στη λαμπηδόνα θα γίνει ανοιχτό συντονιστικό για την οργάνωση των επόμενων δράσεων

-Την Τετάρτη 13 Ιούλη στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και γενικότερο συγύρισμα του εγκαταλελειμένου χώρου στη Λαμπηδόνα. Θα χρειαστούν σκούπες, σκάλες και σακούλες απορριμάτων. Επίσης, η Αγγελική και ο Χειμώνας  έχουν αναλάβειο διαδικτυακό και μη ψάξιμο για προσφορά τραπεζοκαθισμάτων.

-Την Παρασκευή 15 Ιούλη θα γίνει πάλι στο χώρο της Λαμπηδόνας παράσταση κουκλοθέατρου στις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κινηματογραφική προβολή του έργου “Τι έκανες στον πόλεμο Θαναση;”. Τα σχετικά με το κουκλοθέατρο τα έχει αναλάβει ο Τάσος και τα της προβολής ο Ορέστης.

Eπίσης, η Πόπη έχει αναλάβει να συντάξει ένα σύντομο κειμενάκι για να σταλεί με μαζικό μέιλ στον δήμο και επίσης είπαμε ότι πρέπει να δημιουργηθεί καινούργιο γκπρουπακι στο google groups, γιατί το παλιό μάλλον δεν λειτουργεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου