Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Καλεσμα Συνελευσης στην ΑΝΟΙΧΤΗ Λαμπηδονα

Η Λαμπηδόνα είναι πλέον ανοιχτή. Άνοιξε για τους πολίτες, τις συλλογικότητες και τους φορείς του Βύρωνα και των γύρω περιοχών. Άνοιξε για τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους μαθητές και τους φοιτητές, τους συνταξιούχους και τη νεολαία, για τους πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες.
Η Λαμπηδόνα είναι ανοιχτή για να στεγάσει τη δημιουργικότητα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας. Σε πείσμα της κρατικής και της δημοτικής αρχής και των επιχειρηματικών συμφερόντων, που τη θέλουν κλειστή μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να ιδιωτικοποιηθεί, βάζοντας μια ακόμα πέτρα πάνω στην απομόνωση και την εκμετάλλευση που χτίζουν γύρω μας.
Καλούμε όσους και όσες συμφωνούν με την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ανοιχτού δημόσιου χώρου συνάντησης, συζήτησης και επικοινωνίας να συμβάλουν οι ίδιοι με τις προτάσεις τους, τη συμμετοχή τους και τις αποφάσεις τους. Καλούμε όσους και όσες νιώθουν μαζί μας την ανάγκη να δημιουργήσουμε έναν χώρο λαϊκής οργάνωσης των αναγκών μας, αλληλεγγύης και πολιτισμού, σε συνέλευση σήμερα, Κυριακή 16/10 στις 6.00μμ στα πρώτα βήματα
Για να μη μείνει καμία και κανείς μόνος του στη δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ
16/10, 6.00μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου