Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αποφάσεις Συνέλευσης - Προγραμμα

Στη σημερινή ΓΣ του κοινωνικού/πολιτιστικού Κέντρου αποφασίσαμε πως από σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου θα λειτουργούμε καθημερινά τον χώρο της Λαμπηδόνας, ως λαϊκό καφενείο. Ο λόγος είναι πως τώρα που καλοκαίριασε, έρχεται αρκετός κόσμος ο οποίος θέλει να βρίσκει στη Λαμπηδόνα έναν χώρο όπου θα μπορεί να φέρει την παρέα του για έναν καφέ, για συζητηση, για να βγει από το σπίτι και να μην τον "γδάρει" η κάθε ιδιωτική καφετέρια! Είναι μια κοινωνική ανάγκη η οποία στον καιρό της κρίσης αποκτά σημαντική διάσταση.

Ετσι λοιπόν διαμορφώσαμε το ωράριο λειτουργίας ως εξής: Από σήμερα Τετάρτη έως και την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου η Λαμπηδόνα θα είναι ανοιχτή σαν λαϊκό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο από τις 11 πμ έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 μμ έως τις 10 μμ. Το λέμε σε φίλους και γνωστούς να έρθουν!!!

Δεν υπάρχουν σερβιτόροι, θα υπάρχει ομάδα στο μπαρ που θα φτιάχνει τους καφέδες και θα δίνει μπύρες, ποτα κλπ και λέμε στον κόσμο πως έρχεται αυτός και τα παίρνει και μετά καθαρίζει το τραπεζάκι του φέρνοντας ποτήρια και σκουπιδάκια στο μπαρ! Με αυτόν τον τρόπο δινουμε το μήνυμα πως και αυτός συμμετέχει με αυτον τον τρόπο και πως έρχεται σε έναν χώρο που θέλει να είναι δημόσιος και συμμετοχικός και όχι άλλη μια ιδιωτική καφετέρια!!

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, ΔΕΝ υπάρχει τιμοκατάλογος και ο καθένας αφήνει ό,τι μπορεί να δώσει ως οικονομική ενίσχυση!!


Πέμπτη 7 Ιουνίου
8 μμ: Ο κύκλος ανοικτών μαθημάτων για την «Ιστορία και τη Φιλοσοφία της Επιστήμης» συνεχίζεται με την 6η συνάντησηστις 8 μμ, με Θέμα: Ο Νεύτων και η εποχή του Εισηγητής: Μανώλης Πατηνιώτης (επίκουρος καθηγητής πανεπιστημίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου