Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση - Κάλεσμα



Τα ξημερώματα της Δευτέρας 4/3/2013,  ο ελεύθερος κοινωνικός χώρος Ηλιούπολης «Συνεργείο» δέχθηκε εμπρηστική επίθεση από φασίστες η οποία, λίγο έλειψε να στοιχίσει ανθρώπινα θύματα.

Άλλη μία πράξη, ανάμεσα στις τόσες, στο έργο της κατατρομοκράτησης της κοινωνίας. Το κατεστημένο προκειμένου να φιμώσει την φωνή των πολιτών που αγωνιούν και αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανό όποιο ψήγμα ελπίδας και ανθρωπιάς απέμεινε από τον οδοστρωτήρα των εφαρμοζόμενων πολιτικών, μεταχειρίζεται τα πλέον δόλια μέσα. Τα όρια κράτους και παρακράτους γίνονται ολοένα και πιο θολά τείνοντας προς την απόλυτη ταύτιση αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τους ισχυρούς μεταξύ τους δεσμούς.

Το Κοινωνικό – Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, ον το ίδιο, μέρος της αγωνιζόμενης κοινωνίας εκφράζει την συμπαράστασή του στους συμπολίτες και συναγωνιστές του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Ηλιούπολης «Συνεργείο». Θεωρώντας δε ότι η προάσπιση τέτοιων εγχειρημάτων είναι ζωτικής σημασίας για τον αγώνα της κοινωνίας.


Kαλoύμε τους πολίτες του Βύρωνα αλλά και των όμορων δήμων να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία «Κανάρια» (Χάρτης) το Σάββατο 9/3/2013 στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου