Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για την δολοφονία του Π.Φυσσα

Η Χρυσή Αυγή δολοφονεί Έλληνες και μετανάστες


Τα ξημερώματα της  Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου ο 34-χρονος αντιφασίστας καλλιτέχνης Παύλος Φύσσας (Killah P) δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι, από συμμορία ακροδεξιών-μελών της Χρυσής Αυγής.

Η ναζιστική συμμορία μετά και το δολοφονικό χτύπημα σε ομάδα μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα πριν λίγες μέρες, αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πως ο μοναδικός λόγος ύπαρξής της είναι να παίζει τον ρόλο του μαντρόσκυλου/υπερασπιστή του καπιταλισμού στην Ελλάδα. Δρα αποθρασυμένη από την κάλυψη της κυβέρνησης, το πατρονάρισμα των κυρίαρχων ΜΜΕ και τη στήριξη των μηχανισμών καταστολής. Και είναι τα αφεντικά της αυτοί που φοβούνται την πάλη του λαού, αυτοί που φοβούνται τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων, αυτοί που φοβούνται τις συλλογικότητες γειτονιών και πόλεων που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή, αυτοί που φοβούνται την αντιφασιστική δράση και τους αντιφασίστες καλλιτέχνες.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια "δύναμη αλλαγής", όπως η ίδια λέει για να κοροϊδεύει τον κόσμο. Στη Βουλή ψήφισε τη διαγραφή χρεών των ΠΑΕ προς το ελληνικό δημόσιο, ύψους εκατομμυρίων ευρώ! Επίσης, στη Βουλή ψήφισε την ιδιωτικοποίηση/ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο ελληνικό και ξένο κεφάλαιο! Αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές και καλά της πατρίδας, ψήφισαν στη Βουλή το ξεπούλημα των μικρών νησιών και των βραχονησίδων σε ξένους και ντόπιους κεφαλαιοκράτες! Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή! Μια εγκληματική συμμορία υπερασπιστών του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, που επιτίθεται σε φτωχούς, εργάτες, αγωνιστές, μετανάστες, σε κάθε διαφορετικό, ακόμα και σε αντιφασίστες καλλιτέχνες. Επιτίθεται για να σκοτώσει.

Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε. Να τσακίσουμε το φασισμό πολιτικά και ιδεολογικά, όπου εμφανίζεται στη γειτονιά, στη δουλειά, στο σχολείο, στο δρόμο. Με αληλλεγγύη και διεκδίκηση για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας! Για όλη την καταπιεζόμενη κοινωνία! Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα,  εκφράζει την οργή του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  (Killah P) και καλεί όλους τους Βυρωνιώτες και τις Βυρωνιώτισσες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.


Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου