Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Προβολή της ταινίας "Στρέλλα¨

Στο πλάισιο αφιέρώματος σε νέους Έλληνες σκηνοθέτες η ομάδα κινηματογράφου σας προσκαλεί την Πέμπτη 13/03 στις 8 μ.μ στην προβολή της ταινίας "Στρέλλα¨του Πάνου Κούτρα που θα γίνει με την παρουσία του σεναριογράφου της ταινίας Παναγιώτη Ευαγγελίδη




Λίγα λόγια για την ταινία...

O Γιώργος αποφυλακίζεται μετά από 15 χρόνια εγκλεισμού για ένα φόνο που ομολόγησε ότι διέπραξε στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι 48 ετών και αποφασισμένος να κάνει μία καινούρια αρχή στην Αθήνα, μία πόλη άγνωστη γι’ αυτόν. Οι άμεσοι στόχοι του: να πουλήσει το πατρικό του σπίτι και να βρει το γιο του, Λεωνίδα, του οποίου τα ίχνη έχει χάσει από τη μέρα της καταδίκης του.
Το βράδυ της αποφυλάκισής του διανυκτερεύει σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Εκεί γνωρίζει τη Στρέλλα, μία όμορφη νεαρή πόρνη τρανσέξουαλ. Στη νέα του ζωή όλα επιτρέπονται κι έτσι αποφασίζει να περάσει το βράδυ μαζί της. Η ιδιόμορφη ομορφιά της, η λαχτάρα της για ζωή και το κυνικό της χιούμορ τον γοητεύουν. Λίγες μέρες μετά θα την ξανασυναντήσει και δε θα αργήσουν να μείνουν μαζί.
Ωστόσο οι λογαριασμοί του Γιώργου με το παρελθόν είναι ακόμα ανοιχτοί.
Μία άλλη «φυλακή» τον περιμένει. Μαζί με τη Στρέλλα θα πρέπει να βρουν το δρόμο προς την έξοδο.




Το Trailer της ταινίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου