Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Προβολή της ταινίας ''Requiem for a Dream''

Η Ομάδα Κινηματογραφικών Προβολών σας προσκαλεί την Πεμπτη 27 Noεμβρίου και ώρα 20:30 στην προβολή της ταινίας ''Requiem for a Dream'' του Ντάρεν Αρονόφσκι.



Λίγα λόγια για την ταινία...
 

 Η Sara Goldfrab είναι μια ευτραφής χήρα που ασκείται βλέποντας τηλεόραση και ζώντας μια εξαθλιωμένη ζωή. Η πρόσκληση της σε ένα τηλεπαιχνίδι την κάνει να ξεκινήσει μια επικίνδυνη δίαιτα με χάπια ώστε να επανέλθει στη νεανική της φόρμα. Ο γιος της Harry είναι ένας χαραμοφάης που μπλέκει με τον κόσμο των ναρκωτικών και προσπαθεί να επιβιώσει. Και η δική του ζωή θα "απογειωθεί" όταν θα ανοίξει μπροστά του μια "καριέρα" ως έμπορος ναρκωτικών. Οι ξαφνικές αλλαγές στις ζωές τους δεν θα έχουν τα θετικά αποτελέσματα που περιμένουν. Η Sara εθίζεται στα επικίνδυνα χάπια αδυνατίσματος ενώ ο Harry και η παρέα του αρχίζουν να μπλέκουν εξαιτίας των νέων δραστηριοτήτων τους.

Το Requiem For A Dream είναι η δεύτερη ταινία του Darren Aronofsky (μετά το Π) και μας βάζει στην αποσαθρωμένη ζωή των ανθρώπων των Αμερικανικών μεγαλουπόλεων. Οι ερμηνείες στηρίζουν την ταινία και μάλιστα η Ellen Burnstyn προτάθηκε για το βραβείο Oscar ΑΑ Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία βασίζεται στο πετυχημένο βιβλίο του Huber Selby Jr, Last Exit To Brooklyn και ουσιαστική δύναμή της είναι οι ρόλοι. Οι χαρακτήρες αυτοί, που καθένας με τον δρόμο του ζουν την κόλαση του εθισμού και φτάνουν στο χείλος της καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου