Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Προβολή της ταινίας ''Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας 2''

Η ομάδα κινηματογραφικών προβολών σας καλεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις  21:00 στην προβολή της ταινίας ''Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας 2'' του Ντιν ΝτεΜπλουά.




Λίγα λόγια για την ταινία

To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφού οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ. Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους.

Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι, οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης.Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

Οι αχώριστοι πλέον Φαφούτης και Ψάρης θα θυσιάσουν τα πάντα για να διατηρήσουν την ειρήνη θέτοντας ακόμα και τη ζωή τους σε κίνδυνο. Θα μπορέσουν όμως οι δύο φίλοι να σταθούν εμπόδιο στα μοχθηρά σχέδια του Καβαλάρη των Δράκων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου