Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

LOCAL ACT: Leaving Tomorrow/The Cave Children

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα την Κυριακή 8 Νοέμβρη παρουσιάζει τη δεύτερη συναυλία του LOCAL ACT. Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Leaving Tomorrow
The Cave Children 


 
Οι LEAVING TOMORROW είναι ένα ηλεκτρικό rock τρίο με αγγλικό στίχο. Δημιουργήθηκαν το 2002 με έδρα την Αθήνα. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ με πολλά άλλα γκρουπ. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία της, με πολλές αναφορές στην ιστορία της rock μουσικής, στην κλασική αλλά και την παραδοσιακή μουσική, ενώ στιχουργικά, οι κοινωνικές και προσωπικές αφηγήσεις συναντούν πολύ συχνά την ποιητική γραφή. Το ομότιτλο πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2009 από την Feedback Sound. Στις αρχές του 2012 ηχογράφησαν δύο κομμάτια, τα οποία κυκλοφόρησαν μερικούς μήνες αργότερα σε ψηφιακή μορφή και αποτελούν τον προάγγελο της επερχόμενης νέας τους δουλειάς.


Περισσότερες πληροφορίες:

www.facebook.com/LeavingTomorrowBand
www.myspace.com/leavingtomorrowband
www.feedbackstudio.net/label/lt-dalp.html
Επικοινωνία: leavingtomorrow@gmail.com

Οι THE CAVE CHILDREN είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα.
Άρχισαν να παίζουν μαζί μουσική το 2013. Το 2014 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό ως τετραμελές συγκρότημα με το Βασίλη Νιτσάκη στο μπάσο, το Δημήτρη Στεργίου στα τύμπανα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και το Βασίλη Βλαχάκο στην κιθάρα και τους στίχους. Το πρώτο album τους, «Quasiland», κυκλοφόρησε από την Inner Ear τον Απρίλιο του 2015.



Περισσότερες πληροφορίες:
www.facebook.com/cavechildren

Κυριακή 8 Νοέμβρη.
Ώρα έναρξης: 8.00 μμ
Είσοδος ελεύθερη, προαιρετική οικονομική ενίσχυση


Λαμπηδόνα
Άλσος Αγ. Τριάδας, Βύρωνας

www.facebook.com/byronlocalact

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου