Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πέμπτη 25 Ιουλίου - Cine Λαμπηδόνα: Γκούνις, η μεγάλη περιπέτεια


Αυτή την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 9 μμ, ύστερα από πρόταση των μικρών μας φίλων, θα προβάλλουμε την ταινία "Γκούνις, η μεγάλη περιπέτεια" (σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ με τους: Κόρει Φέλντμαν, Τζον Ματούσακ. ΗΠΑ - 1985).

Λίγα λόγια: Οι «Γκούνις», μια ομάδα φίλων, που ζουν στην Αστόρια, έρχονται αντιμέτωποι με την κατεδάφιση των σπιτιών τους, εξαιτίας της επέκτασης του Astoria Country Club. Ενώ εξερευνούν τη σοφίτα του Μάικι, ανακαλύπτουν μια παλιά εφημερίδα μαζί με έναν ισπανικό χάρτη και ένα κατασκεύασμα που σχετίζονται με τη φήμη ενός ξεχασμένου θησαυρού πειρατών κάπου στην περιοχή. Ο Μάικι προσπαθεί να πείσει τους φίλους του και τον αδερφό του να ψάξουν για το θησαυρό του πειρατή Μονόφθαλμου Γουίλι. Αρχικά διστακτικοί, η παρέα τελικά αποφασίζει να μην ακούσουν τον αδερφό του Μάικι, τον Μπράντον, και να ξεκινήσουν μια τελευταία περιπέτεια των Γκούνις.

Θα κατευθυνθούν προς την ακτή και θα βρεθούν σε ένα παραθαλάσσιο εγκαταλελειμμένο εστιατόριο που φαίνεται να ταιριάζει με τις συντεταγμένες που έδωσε ο χάρτης. Η παρέα όμως αγνοεί ότι το εστιατόριο χρησιμοποιείται ως κρυψώνα από μια οικογένεια φυγάδων, τους Φρατέλι. Αφού έρθουν αντιμέτωποι με τους Φρατέλι, οι Γκούνις επιστρέφουν στο εστιατόριο αφού αυτοί έχουν φύγει και ανακαλύπτουν ποιοι πραγματικά είναι. Έτσι αποφασίζουν να στείλουν τον αδέξιο και χοντρούλη φίλο τους Τσανκ να φέρει βοήθεια. Ωστόσο, οι Φρατέλι επιστρέφουν, αναγκάζοντας τους Γκούνις να χρησιμοποιήσουν μια κρύπτη κάτω από το εστιατόριο για να ξεφύγουν. Οι Φρατέλι πιάνουν τον Τσανκ και τον ανακρίνουν ώστε να βρουν και τους υπόλοιπους Γκούνις. Ο Τσανκ δεν τους λέει τίποτα μέχρι που νυχτερίδες πετάγονται από το εστιατόριο. Βάζουν τον Τσανκ μαζί με τον παραμελημένο και παραμορφωμένο αδερφό Φρατέλι, Σλοθ, ενώ οι υπόλοιποι Φρατέλι ακολουθούν τα ίχνη των Γκούνις [...]. πηγή: Βικιπαίδεια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου