Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Σάββατο 21/12/2019 9 μ.μ.: Συναυλία με τους New Zero God

New Zero God



Οι New Zero God, προσκεκλημένοι του Κοινωνικού - Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα, θα επισκεφτούν, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, την Λαμπηδόνα για την τελευταία φετινή τους εμφάνιση και να παρουσιάσουν ένα ακουστικό σετ που αποτελείται από δικά τους τραγούδια, των Flowers of Romance αλλά και από κάποιες διασκευές – έκπληξη.


Είσοδος: Ελεύθερη (με ελεύθερη συνεισφορά).

Oι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ.


Τον Μάρτιο του 2019, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, το οποίο έχει τίτλο “Circus of Tortured Melodies” και ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων  είτε παρουσιάζοντας ενα ακουστικό σετ απο τραγούδια, είτε ένα ηλεκτρικό – με εντελώς διαφορετικό υλικό και φυσικά διαφορετικό ήχο.

New Zero God, είναι το  συγκρότημα του front man των θρυλικών Flowers of Romance, Mike Πούγουνα. Σχηματίστηκαν το 2006 και  μέχρι σήμερα έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουν επίσης κυκλοφορήσει δουλειές τους από Βρετανικές και Αμερικάνικες δισκογραφικές εταιρίες, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι Christian Death, οι Legendary Pink Dots, και ο Andi Sex Gang.

Η σύνθεση με την οποία θα εμφανιστούν οι New Zero God είναι:
  • Mike Πούγουνας            : φωνή
  • Άκης Νικολαϊδης            : κιθάρα
  • Γιάννης Ψιμόπουλος      : κρουστά 
  • Μάκης Σεμερτζόγλου     κιθάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου