Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Σάββατο 4/6/2022 στις 9 μμ.: Hard Rock - Punk Live με τους Solar Cycle και Same Shoes

 

Hard Rock - Punk Live 

με τους 

Solar Cycle και Same Shoes

 

Το Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα σας προσκαλεί στη Hard Rock - Punk συναυλία που θα γίνει στη Λαμπηδόνα το Σάββατο 4/6/2022 στις 9 μ.μ. με τους Solar Cycle και τους Same Shoes.

 

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα

Οι Solar Cycle είμαστε μια μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα πριν από περίπου επτά χρόνια, κάπου στο Γενάρη του 2015. Όσον αφορά το χαρακτηρισμό της μουσικής που παίζουμε, ο όρος heavy rock θα ήταν ο πιο ταιριαστός, μιας και πολλές από τις μουσικές μας αναφορές ανάγονται στην πολύ αγαπημένη μας περίοδο των αρχών των 70's. Ο ήχος μας είναι μπολιασμένος από πολλές επιρροές, που εύκολα κάποιος θα αναγνωρίσει στα τραγούδια μας και που δεχτήκαμε από τα blues, το hard rock και τις progressive μπάντες των 70’s και 80’s.


Ο «ηλιακός κύκλος» συνίσταται από τρεις μουσικούς, τον Γιώργο Αποστόλου (κιθάρα και φωνητικά), τον Νίκο Σορώτο (μπάσο) και τον Νίκο Ρουστέμη (τύμπανα), όπου καθένας από μας κουβαλάει την προσωπική του μουσική ιστορία και εμπειρία και που ακόμα βρισκόμαστε σε φάση να ονειρευόμαστε και να “ταξιδεύουμε”.

facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=the%20same%20shoes%20band

Οι Same Shoes δημιουργήθηκαν στα τέλη του 1988 στο Παγκράτι, παίζοντας αρχικά Classic Rock διασκευές. Η πρώτη τους παρουσία σε κοινό ήταν στο ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ το χειμώνα του 1990. Στη συνέχεια άρχισαν να δουλεύουν και δικά τους κομμάτια με πιο Garage-Punk προσανατολισμό και ζωντανές εμφανίσεις στη VILLA Αμαλίας, σε φοιτητικές εκδηλώσεις (ΑΣΟΕΕ, ΤΕΙ Χαλκίδας), μπαράκια και πάρτυ μαζί με άλλες μπάντες της εποχής. Οι Same Shoes έμειναν ανενεργοί από το 1995 έως το 2019, οπότε και ανασυστάθηκε το γκρουπ με νέα προσθήκη στο μπάσο και πιο Hard Punk ‘n Roll ήχο. Δυστυχώς χωρίς τον αρχικό τους τραγουδιστή.

Από το 2019 οι Same Shoes είναι :


Κώστας Γ. :            Κιθάρα, Φωνητικά
Κωστής Βαλάσης: Κιθάρα, Φωνητικά
Νίκος Μανωλίτσης: Μπάσο
Γιώργος Δρετάκης: Ντραμς

facebook: https://www.facebook.com/solarcycle24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου