Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνας: Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην Πάρνηθα σε συνεργασία με την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα την Κυριακή 15 Γενάρη θα συμμετάσχει ενεργά στην πεζοπορία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης στην Πάρνηθα. Επειδή η μετακίνηση μέχρι την Πάρνηθα θα γίνει με πούλμαν, είναι σημαντικό να γίνουν κρατήσεις θέσεων μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, γιατί ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι ήδη περιορισμένος. Η οικονομική συμμετοχή για τη θέση στο πούλμαν είναι 14 ευρώ, αλλά η ίδια η πεζοπορία δεν έχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση και άτομα που τυχόν επιλέξουν να έρθουν να μας βρουν με δικά τους μέσα στην Πάρνηθα, θα συμμετάσχουν βεβαίως δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων από Βύρωνα: 6934 077 802 (Κωστής). Παραθέτουμε στη συνέχεια και το μεγαλύτερο μέρος από την ανακοίνωση της πεζοπορικής ομάδας από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης με κάποιες λίγες επιπλέον πληροφορίες να έχουν προστεθεί:

"...Την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/01 η ομάδα πεζοπορίας της ΕΛΝΣ οργανώνει πεζοπορία στην Πάρνηθα. συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες εξορμήσεις στη φύση. Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.

Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε. Παράλληλα διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διαδρομή είναι 3,5-4 ώρες και ο βαθμός δυσκολίας είναι μέτριος.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Παπούτσια ορειβατικά ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό. 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 8.00 πμ από Κράτητος 52 στη Νέα Σμύρνη - δίπλα στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης. Θα γίνει όμως κατόπιν στάση και στην Ομόνοια για όσους/ες τους/τις διευκολύνει περισσότερο αυτό το σημείο αναχώρησης (αν τυχόν μένετε ακόμα πιο κοντά στην Πάρνηθα, αλλά θέλετε να χρησιμοποιήστε το πούλμαν, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο επικοινωνίας μας, για να σας δώσουμε επιπλέον ενδεχόμενα επιβίβασης στο πούλμαν).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 7 μμ στη Νέα Σμύρνη ή και σε κάποιο άλλο ενδιάμεσο σημείο στον δρόμο της επιστροφής.

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου