Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Κυριακή 7 Μαΐου - Πεζοπορία στον Υμηττό (ύψος Καισαριανής)

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες την Κυριακή 7 Μάη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνα, θα πραγματοποιήσει μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή με αρχική συνάντηση στο Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου (λίγο πάνω από το Νεκροταφείο Καισαριανής και την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224), και από εκεί μετάβαση με ΙΧ αυτοκίνητα στα σπιτάκια του ΟΤΕ στον Υμηττό - για άτομα χωρίς ΙΧ θα υπάρξει μέριμνα. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η κανονική πεζοπορία προς την κορυφή του Υμηττού κάτω απο τις κεραιες, σε μια ωραία διαδρομή με πολύ όμορφη θέα.

Σημειωτέον ότι το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής είναι σχετικά ανηφορικό, και έχει μια κάποια δυσκολία. Λόγω της μέτριας δυσκολίας της διαδρομής παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ. θα είναι λοιπόν απαραίτητα για τον περιπατητή/τρία. Επιπλέον, λόγω των σχετικά ανεβασμένων θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως τον Μάιο, καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα μπουκάλι νερό θα είναι επίσης απαραίτητα σε όλους/ες (για την εύκολη μεταφορά τους θα ήταν χρήσιμο και ένα σακίδιο). Προαιρετικά μπορείτε να φέρετε μαζί σας και ένα σνακ. Σας περιμένουμε με χαρά, όλους/ες!

Αρχικό σημείο συνάντησης: Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου (λίγο πάνω από το Νεκροταφείο Καισαριανής και την αφετηρία/τέρμα του λεωφορείου 224). Ώρα συνάντησης: 9:00 π.μ. ΑΥΣΤΗΡΑ. Συνολικός χρόνος διαδρομής 3 ώρες. Εφόδια: Απαραίτητα παπούτσια με τρακτερωτή σόλα και μπαστούνι/μπατόν/γκλίτσα κτλ. καπέλο, γυαλιά ηλίου και ένα μπουκάλι νερό (για την εύκολη μεταφορά τους χρήσιμο ένα σακίδιο). Προαιρετικά ένα σνακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου