Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Κυριακή 18 Φλεβάρη: Πεζοπορία στην Πάρνηθα

Αυτήν την Κυριακή 18 Φλεβάρη η Πεζοπορική Ομάδα Λαμπηδόνας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στην Πάρνηθα προς την περιοχή Αγίου Γεωργίου Κεραμιδίου. Η πεζοπορία θα είναι μέτριας δυσκολίας. Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν δύο ραντεβού, ένα στις 8:30 πμ. στην πλατεια Δεληολάνη/Μαρτάκη στα σύνορα Βύρωνα με Παγκράτι (https://maps.app.goo.gl/vb49dJkJka8er8by8), και ένα ακόμη στη στάση Μέλια αμέσως μετά τις ταβέρνες της Πάρνηθας στις 9:30 πμ., για όσους/ες τους/τις βολεύει καλύτερα εκεί.

Για να μεταβούμε ομαδικά όσοι/ες το δυνατόν περισσότεροι/ες, ακόμα και αυτοί/ές που δεν διαθέτουν ατομικό μέσο μεταφοράς, όσοι/ες μπορούν να διαθέσουν το αυτοκίνητό τους, για τον καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτηση των υπολοίπων ας επικοινωνήσουν με τον αριθμό 6977784988 (Τάσος). Τόπος συνάντησης: Πλατεία Δεληολάνη/Μαρτάκη στον Βύρωνα ή περιοχή Μέλια στην Πάρνηθα. Ώρα αναχώρησης: 8:30 πμ. από Βύρωνα ή 9:30 από Πάρνηθα (η ώρα θα τηρηθεί αυστηρά). Διάρκεια: 4.5 ώρες.

Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας, οπότε παπούτσια πεζοπορίας, μπατόν, νερό & σνακ της επιλογής σας θα είναι απαραίτητα. Ο καιρός προβλέπεται πολύ καλός για την εποχή, καλό είναι πάντως τα όποια ρούχα θα επιλέξετε να μην εμποδίζουν την κίνησή σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-784.988 (Τάσος). Σας περιμένουμε όλους/ες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου