Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Σάββατο 6/3/24, 9.00μμ: Σέλας - NORMA the band Live

 
Στις 6 Απριλίου, 9.00μμ, στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα live των ΣΕΛΑΣ, μια indie-alternative rock μπάντα, και των NORMA the band. Θα μας παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια. Στην πάντα ζεστή Λαμπηδόνα. Σας περιμένουμε.


Σέλας
Οι Σέλας επιστρέφουν στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του κοινωνικού πολιτιστικού κέντρου Βύρωνα "Λαμπηδόνα" παρουσιάζοντας τον δεύτερο δίσκο τους "Πέρα από την άκρη του κόσμου" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και φιλοξενώντας τους Norma με τους οποίους τους συνδέει πολυετής φιλία.
Οι Σέλας είναι μια indie-alternative rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2006 στην Αθήνα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μουσικής τους είναι η εναλλαγή από τις μελαγχολικές και ατμοσφαιρικές μελωδίες στα δυνατά ξεσπάσματα, μια συνεχής πάλη μεταξύ της σύνθεσης και της αποδόμησής της. Με επιρροές από την βρετανική και αμερικάνικη σκηνή των 90s και 00s, την post rock αλλά και την trip hop, ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο ύφος και τον ήχο τους. Η μπάντα μετρά μια δεκαπενταετία στον χώρο της ελληνόφωνης underground σκηνής, με παρουσίες στις περισσότερες μουσικές σκηνές και σε αρκετά φεστιβάλ.
Δισκογραφία:
"Δύο αιώνες μετά" (2014)
"Πέρα από την άκρη του κόσμου" (2023)
Οι Σέλας είναι:
· Ηλίας Πάλλας (στίχοι, κιθάρες)
· Χρήστος Κοντός (τύμπανα)
· Δημήτρης Κομματάς (μπάσο)
· Θάνος Τσιμιτσέλης (τσέλο)
· Νίκος Μπερδολόγος (φωνή)

Norma The Band
Οι NORMA the band δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2006 στα Ιωάννινα. Συνδυάζουν το σκληρό ήχο και τα έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία με τον ελληνικό κοινωνικοπολιτικό τους στίχο. Στα 17 χρόνια ζωής τους έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 4 ολοκληρωμένα άλμπουμ [ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ (2010), ΕΝΑΝΤΙΟΝ (2011), O TEMPORA, O MORES (2015), 10 YEARS (Live 2018) & ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ (2022)] και 2 EP [ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ (2013) & ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ (2016)]. Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής, καθώς και δισκογραφικά με τον εμβληματικό τραγουδιστή των Διάφανων Κρίνων, Θάνο Ανεστόπουλο, στο τραγούδι «Αρνηθείς» (O TEMPORA, O MORES, 2015)
Από την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου το Σεπτέμβριο του 2022 και σε κάθε ευκαιρία περιοδεύουν και παίζουν ζωντανά σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όλης της χώρας και επικοινωνούν τη νέα τους δουλειά, καθώς και τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους. Το πρώτο σκέλος της περιοδείας του «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ» περιλάμβανε τη συνεργασία της μπάντας με τους θρυλικούς Tsopana Rave για 3 κοινές συναυλίες.
ΝORMA the band:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ | ΚΙΘΑΡΕΣ - ΦΩΝΕΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΤΖΙΟΥ | ΜΠΑΣΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ | ΚΙΘΑΡΕΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΑ, SAMPLES, ELECTRONICS
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ | ΚΙΘΑΡΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ | ΤΥΜΠΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου