Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

LOCAL ACT: JazzMatazz, Aprovaristas, Toni Coltura Project


 Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα στα πλαίσια του LOCAL ACT παρουσιάζει (με σειρά εμφάνισης) τους:

JazzMatazz
Aprovaristas
Toni Coltura Project

 

Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη, προαιρετική οικονομική ενίσχυση.
Λαμπηδόνα, Άλσος Αγ. Τριάδας, Βύρωνας.

www.facebook.com/byronlocalact http://www.facebook.com/events/556418831182311/  

JazzMatazz 















Οι JazzMatazz παίζουν swing! Στήνοντας, κάθε φορά, ένα γνήσιο jazz πανυγήρι, οι JazzMatazz βουτάνε στις αρχές του αιώνα, ξεσκονίζουν τα πιο κουλ jazz standards, ξανασυναρμολογούν ελληνικά oldies, και γράφουν κομμάτια για το αβέβαιο σήμερα, για τα μοντέρνα Πείνα(π) γκέρλς, για αυτούς που δεν χάνουν την όρεξη και το πείσμα τους. Κυκλοφόρησαν το 2014 το CD "Κρίσοι και Πείναπ γκερλς!" http://www.facebook.com/JazzMatazz.GR/


Aprovaristas












Οι Aprovaristas, είναι μία μουσική παρέα από τις γειτονιές της Ηλιούπολης, που ύστερα από την ηχογράφηση δικών τους δημιουργιών καθώς επίσης και διασκευών ήδη γνωστών κομματιών επηχείρησαν να «ανοιχτούν» σε διάφορες σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο, καθώς επίσης και σε φεστιβάλ. Επηρεασμένοι από τα σύγχρονα ακούσματα τους αλλά και από τη μουσική μας παράδοση έχουν διαμορφώσει το δικό τους ύφος σε διάφορους ρυθμούς (latin, swing, παραδοσιακούς κ.α.), πάντα πλαισιωμένα με rock ήχο.
https://www.facebook.com/Aprovaristas/

Toni Coltura Project





















Οι Toni Coltura Project σχηματίστηκαν πριν από τρία χρόνια και αποτελούνται από τους: Αντώνη Μακρή (φωνή), Αντώνη Σιδερίδη (κιθάρα-φωνή) και Μιχάλη Χατζή (κιθάρα). Είναι μια μπάντα φίλων που με όπλο τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ, κάνουν μια κριτική στον αστικό και μικροαστικό καθωσπρεπισμό με μουσικές επιρροές από τα μπλουζ της δουλείας, το ελαφρύ και λαϊκό τραγούδι μέχρι ανατολίτικους αμανέδες, σε δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις πλαισιώνονται και από αξιόλογους φίλους-μουσικούς.
https://www.facebook.com/tonicolturaproject/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου