Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πεζοπορική ομάδα "Λαμπηδόνα": Κυριακή 13 Μαρτίου - πεζοπορία στον Υμηττό

H πεζοπορική ομάδα "Λαμπηδόνα", ανανεώνει το ραντεβού της πρώτης εξόρμησης για αυτή την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 09:30 π.μ. Θα περιμένουμε τους φίλους και τις φίλες μας να περπατήσουν μαζί μας από την είσοδο του Αθλητικού κέντρου Βύρωνα στο μοναστήρι του Κουταλά. Μία κυκλική διαδρομή χωρίς δυσκολία, για αρχάριους, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
 
Η διαδρομή είναι πολύ εύκολη και ευχάριστη ακόμη και για φίλους και φίλες που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία. Ας πάρουμε λοιπόν μαζί μας την καλή μας διάθεση, το χαμόγελο μας , την διάθεση μας για γνωριμία με νέους φίλους και φίλες, τα μποτάκια μας, το νερό μας και το snack μας.
 
Πού συναντιόμαστε; Στην είσοδο για το αθλητικό κέντρο του Βύρωνα που βρίσκεται στην στροφή του δρόμου από τον περιφερειακό Καρέα προς το στρατόπεδο Σακέτα. Στη Μονή Κουταλά θα πραγματοποιήσουμε στάση για να ξεκουραστούμε, να γνωριστούμε και να φάμε κάτι όλοι μαζί. Οποιαδήποτε συνεισφορά φαγώσιμου είδους για το μικρό πικ νικ μας στο μοναστήρι είναι καλοδεχούμενη!
 
Ημέρα: Κυριακή 13/03/2022
Ώρα: 09:30πμ
Εφόδια: Παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα σε χώμα (ιδανικά μποτάκια), μπατόν (όποιος /α διαθέτει), νερό, snack (εάν επιθυμεί).
Διάρκεια Περιπάτου: Περίπου 3 ώρες

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977-784.988.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου