Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Κυριακή 27 Μαρτίου, νέα πεζοπορία στον Υμηττό!

Αγαπητές/οι φίλες/οι, είμαστε έτοιμοι για τη νέα μας εξόρμηση την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου! Αυτή τη φορά θα πορευτούμε στις δασικές περιοχές που βρίσκονται πάνω από τον Δήμο Καισαριανής. Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή η οποία περιλαμβάνει τον Λόφο Ταξιαρχών, το Βοτανικό Μονοπάτι, τον σταθμό στην Καλοπούλα, όπου και θα ξεκουραστούμε στο αναψυκτήριο που βρίσκεται εκεί.
 
Εν συνεχεία, θα πορευτούμε προς το Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου και από εκεί θα επιστρέψουμε στην αφετηρία μας. Ταυτόχρονα με τη συνδρομή φίλων-μελών της Ομάδας μας, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε την ιστορία του Λόφου Ταξιαρχών, του Φραγκομονάστηρου, της Μονής Καισαριανής κ.α. Πρόκειται για μια όμορφη κλασσική πεζοπορική διαδρομή επιπέδου δυσκολίας Α+ με μικρές σχετικά υψομετρικές διαφορές. Ο συνολικός χρόνος διαδρομής είναι περίπου 2.30 ώρες.
 
Ημερομηνία: 27/03/2022
Ώρα: 09.30-12.00
Που βρισκόμαστε; Πλατεία Αφετηρίας 224 στην Καισαριανή (Τέρμα λεωφορείων απέναντι από το αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κρητικόπουλος»)
Εφόδια: Παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα σε χώμα (ιδανικά μποτάκια), μπατόν (όποιος /α διαθέτει), νερό, snack (εάν επιθυμεί).
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977-784.988.
 
Η σελίδα της πεζοπορικής ομάδας "Λαμπηδόνα" στο φ/β:  https://www.facebook.com/groups/654128342499927
 
Σας περιμένουμε να περπατήσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου