Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στις 9 μ.μ.: Συναυλία με τους "The Absorbus Machine"


The Absorbus Machine

LIVE


 

Το Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα σας προσκαλεί στη συναυλία των The Absorbus Machine που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμπηδόνα το Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα 9 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη (με προαιρετική συνεισφορά)!
 
Λίγα λόγια για το συγκρότημα
 
Tο συγκρότημα The Absorbus Machine είναι ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα που προτείνει το σιτάρ ως βασικό όργανο, πράγμα μοναδικό για την Ελλάδα και αρκετά σπάνιο για το εξωτερικό. Ο συνδυασμός του οργάνου αυτού με τα περίτεχνα κρουστά, την τρομπέτα, την κιθάρα και βέβαια τη μυστηριακή φωνή, κάνει το αποτέλεσμα μοναδικό. Οι συνθέσεις  του συγκροτήματος είναι πρωτότυπες, ατμοσφαιρικές και εγκεφαλικές, ενώ ήδη παρακολουθούνται με επιτυχία από αρκετό κοινό. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:

Bill Hunchback: Sitar, Guitar, Keyboards, Synth, Flute, Harp, Lyrics, Voice
Konstantina Mort: Lead voice, Cymbals
Nikos Bardis: Trumpet, Lead guitar, Εffects, Vocals
Antonis Nomikos: Multi Percussion instruments, Rhythms, Atmospheres, Vocals

Μέσα στα πλαίσια του έργου της Absorbus Machine είναι και η εύρεση ιδιαίτερων χώρων για την εκδήλωση  συναυλιών  καθώς και η διακόσμηση της σκηνής που εμφανίζεται ώστε να ταιριάζει με το μήνυμα των τραγουδιών και βέβαια ο σχεδιασμός των αφισών.
 
Το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει επίσημα για το άλμπουμ Yesterday's Sunshine Today (βινύλιο και cd), σε παγκόσμια κυκλoφορία(!) συλλογή με 19 συγκροτήματα απ' όλο τον κόσμο, με διασκευές τραγουδιών των Βρετανών Nirvana συγκρότημα των '70s, μετά από προσωπική πρόσκληση τους και βρίσκεται μαζί με ονόματα όπως Jacco Gardner, Psychic Ills, Allah Las και άλλους. Ακόμα μια ηχογράφηση θα κυκλοφορήσει στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού Lung που εχει δημιουργήσει αίσθηση με τις cd συλλογές του. Επίσης έχει ηχογραφηθεί κι αναμένεται το 1ο προσωπικό τους ΕP, 45άρι βινύλιο την άνοιξη του 2022. 

Σύνδεσμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου