Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Local Act, Κυριακή 10 Απρίλη, 8 μ.μ. με τους Bog Art, Leaving Tomorrow, Freq Professors

Η τέταρτη συναυλία του Local Act για το 2016, την Κυριακή 10 Απρίλη από τις 8 μ.μ. Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
                                   
       



Είσοδος ελεύθερη, προαιρετική οικονομική ενίσχυση.




Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:






Οι Bog Art ξεκίνησαν το 2003 και από τότε έμειναν πιστοί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο μουσικό υβρίδιο που οι ίδιοι αποκαλούν «container rock». Επιμένοντας να εκπλήσσουν το κοινο και τους εαυτούς τους, καταφέρνουν να ξεγλιστρούν με χάρη από κάθε προσπάθεια τυπικής κατηγοριοποίησης, και, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο παραμορφωμένα ηλεκτρικά φορτία, punk καθρεφτίσματα, τσακισμένους blues ρυθμούς, ποίηση, και παιδικά τραγούδια, συνεχίζουν να δημιουργούν κομμάτια που μοιάζουν με μικρές θεατρικές παραστάσεις, ή με πρωτόγονες ζωγραφιές στα εσωτερικά τοιχώματα ανθρώπινων υπάρξεων. Ο δεύτερος δίσκος τους κυκλοφόρησε, υπό τον τίτλο "Insidecide" στα τέλη του 2015, σε συνθήκες πλήρους ανεξαρτησίας.

Τους Bog Art αποτελούν οι:
Αχιλλέας Ill - Vocals, Bass
Πάνος Τρικατσούλας - Electric Guitar
Μάριος Γκαμπιεράκις - Drums

Incidecide





Οι Leaving Tomorrow είναι ένα ηλεκτρικό rock τρίο με αγγλικό στίχο. Δημιουργήθηκαν το 2002 με έδρα την Αθήνα. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ με πολλά άλλα γκρουπ. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία της, με πολλές αναφορές στην ιστορία της rock μουσικής, στην κλασική αλλά και την παραδοσιακή μουσική, ενώ στιχουργικά, οι κοινωνικές και προσωπικές αφηγήσεις συναντούν πολύ συχνά την ποιητική γραφή. Το ομότιτλο πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2009 από την Feedback Sound. Στις αρχές του 2012 ηχογράφησαν δύο κομμάτια, τα οποία κυκλοφόρησαν μερικούς μήνες αργότερα σε ψηφιακή μορφή και αποτελούν τον προάγγελο της επερχόμενης νέας τους δουλειάς.


Τους Leaving Tomorrow αποτελούν οι:


Κώστας Ραϊσης - Bass 
Δημήτρης Κατσίκης - Drums & Percussion
Αλέξης Ντούτσης - Vocals, Electric Guitar 





Οι Freq Professors (παλιότερα Nasty Habits) είναι μια μπάντα με μουσικές επιρροές και υλικό από τα Blues και τη Rock. Το σχήμα με τη σημερινή του μορφή παίζει από το 2005 όμως έχει μια μακρόχρονη προϊστορία ήδη από το 1987 και τα φοιτητικά χρόνια στο Φυσικό Πάτρας.

Τους Freq Professors αποτελούν οι:

Μανόλης Αθανασάκης - Electric Guitar, Vocals
Δημήτρης Διαμαντόπουλος - Bass
Κώστας Γκόντας - Electric and Acoustic Guitar 
Βαγγέλης Μιχάλης - Vocals, harmonica
Νίκος Γρέτος - Drums 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου